GEWOONWEG REIZEN
Uw reisdromen worden werkelijkheid!

Reizen voor mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking

Gewoonweg Reizen biedt individuele vakanties aan voor mensen met een mobiliteitsbeperking, rolstoelers en mensen met een (licht) verstandelijke beperking.

Op vakantie gaan is meestal niet zo vanzelfsprekend voor u; uw rolstoel en/of andere medische middelen moeten mee op reis, uw kamer moet eventueel extra toegankelijk zijn, u moet in een rustige omgeving verblijven of u moet ter plaatse bij een medisch specialist terecht kunnen. Uw vakantie heeft extra zorg en aandacht nodig en dit zult u niet zomaar op het internet vinden.

Wanneer u kiest om uw vakantie te boeken via Gewoonweg Reizen dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een kleinschalige organisatie, die zijn klanten kent. Of u nu dicht bij huis wilt blijven of juist ver weg, wilt genieten van een relaxvakantie of op ontdekking wilt in een ver land, een pretpark wilt bezoeken of op stedenvakantie; Gewoonweg Reizen kan u bij elke wens helpen met o.a. het vinden van de passende accommodatie, het goede vervoer en de juiste hulpmiddelen.

Gewoonweg Reizen weet als geen ander hoe belangrijk het is dat uw vakantie perfect geregeld is en dat u de organisatie kunt vertrouwen. Mascha is, als vrijwilliger, werkzaam voor CNV Jongeren en 1 van haar taken is het geven van voorlichting aan bedrijven betreffende het in dienst nemen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Stuur uw specifieke reiswensen toe en Gewoonweg Reizen gaat heel ver om uw reis mogelijk te maken!

Op korte termijn zult u enkele voorbeelden van mogelijke accommodaties en reizen aantreffen op deze website.


vakantie verstandelijk gehandicapten, op vakantie met autisme, vakantie met een verstandelijke beperking, gehandicapten reizen, op vakantie met een lichamelijke beperking, zorgreizen